PLANETVIBES bestaat inmiddels 15 jaar, en is werkzaam bij een flink aantal vaste opdrachtgevers die de kwaliteit en passie vanuit ons zeer waarderen. Dit is ook precies waarom Rutger Harmsen ooit begonnen is met dit bedrijf, echt passie voor goed licht en geluid bij evenementen.

Al vanaf de lagere school was hij al bezig met klassenfeestjes. En later de schoolfeesten. Na zijn studie werkte hij mee aan grotere projecten via andere AV bedrijven en heeft hier veel ervaring op gedaan. Inmiddels zit hij ruim 20 jaar in het vak.

We zijn vooral gericht op verhuur projecten, dus bijvoorbeeld een lege locatie inrichten tot volwaardige stream studio, of een parkeer terrein ombouwen tot pop podium. In de jaren hebben we veel samenwerkingen kunnen realiseren met andere toeleveranciers, hierdoor kunnen we een totaal pakket aanbieden en zo onze opdrachtgevers echt ontzorgen betreft techniek.

Zo hebben een aantal locaties ons als vaste toeleverancier benoemt en beheren wij ook de huis installatie. Waarbij men de flexibiliteit houdt van een verhuur bedrijf, de ene dag showlicht, de andere dag alleen audio ondersteuning.

We zijn een klein bedrijf met grote impact, en hiermee bedoelen we dat we in de basis klein zijn maar door ons netwerk grote producties kunnen realiseren. Op deze manier kunnen we zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs.

Dit alles doen we onder andere voor culturele cafĂ©’s, sing- en songwriteravonden, olympiades, concerten van koren en orkesten, podia, bedrijfsevenementen, presentaties en livestreams.

  • Contact met PLANETVIBES

  • 0318-845124