Professioneel maatwerk

Dankzij een groot netwerk aan toeleveranciers maakt PLANETVIBES van ieder event een groot succes.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van iedere goede samenwerking. We gaan graag met u in gesprek en houden altijd rekening met het onverwachte.

Persoonlijk

Ondanks een groot aantal professionele samenwerkingen is PLANETVIBES een kleinschalig bedrijf waarbij het contact met u als klant, altijd centraal staat.

Wat we doen

PLANETVIBES staat voor professioneel maatwerk. Dit houdt in dat de focus dus niet alleen ligt op het verzorgen van professioneel licht en geluid maar wij doen net een stapje verder.

Wij gaan met u als opdrachtgever in gesprek om te bekijken wat er nodig is om uw event tot een succes te maken. Wij hebben zeer veel ervaring met diverse evenementen waardoor wij u goed kunnen adviseren. Iedere opdracht wordt dan vervolgens met grote zorg uitgemeten en berekend om zo de wensen van u als opdrachtgever perfect in te kunnen vullen.

  • Sportservice de Vallei

  • Sportservice De Vallei is al jarenlang tevreden klant van Planet Vibes. Zo verzorgt zij onder meer het geluid voor de SAM School Olympiades in Ede, Wageningen en Rhenen waar meer dan 5000 kinderen in beweging komen en het licht en geluid bij het spookzwemmen in zwembad De Peppel. Professionaliteit, flexibiliteit en uitstekende service voor een zeer betaalbare prijs maakt PLANETVIBES preferred supplier voor Sportservice De Vallei.

  • Live Stage Marnix

  • ‘Het team van PLANETVIBES verzorgt al sinds 2009 de licht- en geluidstechniek bij de maandelijkse concerten van Live Stage Marnix. Dit tot volle tevredenheid van crew, publiek en de internationale muzikanten die bij ons optreden!’

  • Cultureel Café Dante

  • We werken al heel lang graag samen met PLANETVIBES voor de geluidsversterking. Ze leveren hoogwaardige kwaliteit, zowel voor onze bezoekers als voor de artiesten. Rutger en zijn mensen weten ook altijd ter plekke ingewikkelde geluidsvragen op te lossen. We ervaren PLANETVIBES dan ook als een echte partner in onze culturele activiteiten en hopen nog lang met ze samen te werken.